De one stop shop voor styling en bedrijfswagen accessoires

Wekelijks nieuwe producten

Al meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfswageninrichting

 • Snel en betrouwbaar bezorgd

  Je bestelling binnen 1-2 dagen in huis.

 • Wij zijn meer dan enkel een online winkel

  Breng ons een bezoek.

 • Niet kunnen vinden wat je zocht?

  Ons aanbod is groter dan online - vraag gerust.

 • Live chat beschikbaar

  Ontvang snel en persoonlijk antwoord - geen chat-bot.

Montageservice in Neede - Ervaar het Verschil!

Bij Strakkebus.nl gaan we verder dan alleen online winkelen. We zijn niet alleen een e-commerceplatform, maar we hebben ook een fysieke aanwezigheid die het verschil maakt. Met meer dan 25 jaar ervaring in het installeren en monteren van bedrijfswageninrichtingen en bedrijfsauto-accessoires, kun je rekenen op onze deskundige vakmensen in Neede. Hier zijn enkele belangrijke voorwaarden:

Montageafspraak: Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor montage in Neede. Na het plaatsen van je bestelling, nemen wij contact met je op om een geschikte montagedatum en -tijd af te stemmen.

Beschikbaarheid: Onze fysieke locatie in Neede stelt ons in staat om je persoonlijk van dienst te zijn. We hebben ervaren monteurs ter plaatse en streven ernaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Montagekosten: Houd er rekening mee dat montagekosten niet zijn inbegrepen bij de prijs van de producten. De kosten variëren afhankelijk van het type product en de complexiteit van de installatie. We zullen je vooraf informeren over de montagekosten voordat we met het werk beginnen.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat je bedrijfswagen schoon en vrij is van persoonlijke bezittingen voordat onze monteurs arriveren. Dit zal helpen om de installatie soepel en efficiënt te laten verlopen.

Betaling: Montagekosten moeten voorafgaand aan de installatie worden betaald. We accepteren verschillende betaalmethoden en je ontvangt een gedetailleerde factuur voor de verleende diensten.

Annulering: Als je de montageafspraak moet annuleren of wijzigen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We begrijpen dat planningen kunnen veranderen en waarderen tijdige communicatie.

Garantie: We bieden garantie op onze montagediensten. Als er problemen optreden als gevolg van onze installatie, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem kosteloos verhelpen binnen de geldende garantievoorwaarden.

Bij Strakkebus.nl geloven we in de kracht van persoonlijke service. Met onze fysieke aanwezigheid in Neede en een toegewijd team van vakmensen, kun je met vertrouwen gebruikmaken van onze montageservices. We zijn er om je te helpen je bedrijfswagen volledig uitgerust en klaar voor gebruik te maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt over onze montagediensten.